Vanaf heden kan je kennismaken in de praktijk met Lichtgidsen. Gevulde liefde, gevulde wijsheid, gevulde weten. Ze maken kernen open. Ze werken vanuit de velden voor velden en brengen kommen vol met licht en liefde.

Ha! ja! ik ben er vooral heel enthousiast over. Deze gidsen zijn gevuld en waarmee ze gevuld zijn is pure voeding voor je lijf, je ziel, je hele menszijn. Elk lichtgidsje is als een wezen en voorzien van ingrediënten die in ons aanwezig zijn en waar gesloten, of waar onbalans is, ze öpent en precies het juiste doorgeven. Ze hebben allemaal (alle 7) een eigen kern en samen zijn ze als eenheid verbonden. Waar ze verbonden zijn met elkaar, met de maker, met mij, met jou en met alle andere die inmiddels zijn uitgevlogen Een netwerk van liefde!

Ik zet de lichtgidsen in en ze geven MEE wat er nodig is voor jou en je lijfje.

Tijdens een door jouw uitgezochte behandeling ontvang je tijdens de sessie hulp indien nodig van 1 of meerdere gidsen. Ze stromen net als jij tijdens de behandeling met je MEE en brengen lucht, licht en liefde.

Wat brengen de lichtgidsen je?  

Ik lus jou in: 
* Öpenheid tot alle multidimensionale richtingen binnen in je. Er wordt gewerkt op het bewustzijn, vanuit gauw zielsstukken en brengt helen. 

* Centreren en ze lijnen je uit vanuit balans van binnen naar buiten & buiten naar binnen. Er wordt gewerkt op bewustzijn en wijsheid. 

* Kalmte, gedragen worden, stilte en brengt rust bij onrust. Er wordt gewerkt vanuit de basis en met de pure lichtfrequentie. 

* De energie brengt: de kern van licht als lichtwezen in de Zon. Verbonden met Goddelijke wijsheid, groei, start gelijk aan het inwerken en/of het nieuwe bewustzijn. Er wordt gewerkt vanuit de witte velden en puur licht; kracht, schoonmaken en zuiverheid. Vrolijkheid. 

* De energie brengt: Aarde oude wijsheid gedragen door DIVINE vader, zoon en moeder, de drie eenheid. Verbinding met ALLES. Verzwaard en verlicht en verlicht en verzwaard, het brengt beide energiestromen samen waardoor je als een veer warrelt van lucht naar aarde. 

* De energie brengt: liefde vanuit openheid en wijsheid. Er wordt gewerkt vanuit liefde, licht, open en zuiverheid… Er wordt gewerkt vanuit 4160.  

* De energie brengt: gedragen worden vanuit moedersschoot (vanuit de basis) en is verbonden met alles. Er wordt gewerkt vanuit het allesomvattende universum verbonden met jou.

STROOM JE MET ZE MEE?

Rust Balans Öpen
Liefde Aarde ZÕN 
Gedragen in ALLES 
& verbonden met elkaar