Zijn, Onder Moeders Vleugels; “Een persoonlijke ceremonie, een herinnering aan je ware oorspronkelijke ware zelf.

Hoe fijn kan het zijn dat er iemand tijdelijk met jou mee loopt. En samen te bevoelen wat je nodig hebt, je persoonlijke behoefte uit een te zetten. Ik nodig je met alle liefde uit om je geliefde ZELF te herinneren, te vinden en te incarneren. Om terug te komen naar de basis, naar je OORSPRONKELIJKE Zelf, en ik loop tijdelijk met je mee.

Ingrediënten als Beschermd voelen, een Veilige thuishaven ervaren, tot Rust en Ontspanning komen, gevoel dat je Omhult wordt, te ervaren wat het betekent om ondersteunt te worden.

ZIJN, ONDER MOEDERS VLEUGELS!
In een traject van 10 x loop ik met je mee, en sta ik naast je, ondersteun ik je en iedere stap die jij zet, zet ik mee.
Naar gewoon ZIJN, je oorspronkelijke zelf, dat je als het ware ceremonieel mag gaan ontvangen onder begeleiding van Onder Moeders Vleugels.

WANT om tot Zijn te komen hebben we soms even iets nodig van buiten af om te innerlijke weg herinnering te herkennen en te vervolgen.

Even jezelf gedragen voelen. Bescherming ervaren, gehoord en gezien worden. In de adem komen. Aangeraakt worden vanuit zachte verzorging. Iemand die er voor je is, zonder oordeel; Tijdelijk Een Onder Moeders Vleugels. Jezelf langzaam weer leren ondersteunen, dragen en omarmen.

ZIJN, Onder Moeders Vleugels.
Leren ZIJN, dat is waar jou oorsprong ligt. DIT is je startpunt.
In een tijdsperiode van 10 weken ontvang ik je graag 10 x in de praktijk. Tijdens dit traject gaan we kijken wat er nodig is en bovenal wat je behoefte is. Van aangeleerde rollen en bijrollen naar je ZijnsRol.

Een persoonlijk ZIJNS-traject. Je kan denken aan: Behandelingen (voetmassage, voelmassage), lichtblessing/healing, gewiegd worden, meditaties, gesprekken, wandeling of een combinatie. Een ceremonie voor lichaam & geest.

Ga je het traject in, wat ontvang je, neem je mee of leer je zelf
– Jouw persoonlijke intentie, wens.
– 10 x (weken) ontdek je jouw persoonlijke behoefte door middel van o.a. wandelen, meditatie, licht healing/blessing, voet en/of voel massage.
– Een gesprekje, de thee staat voor je klaar!
– We hebben wekelijks even contact telefonisch of via app
– Je ontvangt indien gewenst meditaties voor thuis
– Je krijgt waar nodig fijne thuisopdrachten: doen of voelen
– er is ruimte om tot rust en ontspanning te komen, want niks doen is ook doen!

Tijdsduur
10 weken = 10 x een blok.
Locatie, in de praktijk.
Tijdsduur per blok, 120 minuten.

Prijs € 560,00

Tot gauw!

Maak een afspraak voor een gratis (30 minuten) kennismaking, ik nodig je uit om te voelen of dit jou tijdelijke moederadres is.


Is dit iets voor jou, email mij naar willemijn@navoma.nl en ik neem contact met je op. Ik ontvang graag je naam, telefoonnummer en email adres. Je mag mij eventueel een whatsapje sturen naar: 06-57116154. Hier ben ik het het makkelijkst op te bereiken.


Tot rust komen en voelen
Stroom mee
Terug naar de basis
Stroom zacht mee
Tot ontspanning komen en vandaar uit doen
Stroom mee
Tot zachtheid komen en weer gaan weten
Stroom zacht mee
Tot jezelf komen, onderdompelen vanuit veiligheid, ondersteuning, bescherming.

Stroom mee
Ceremoniële voeding vult je aan.
Stroom mee, zacht.