Dit is HET liefste cadeau voor je lijf, geest, hart en ziel!

Terug naar je oorsprong daar waar alles is.
When, nature calls you!

Een nieuw begin op een oeroude plek! Onze aarde bewonen begint met gewaarworden van lichaam en het lichaam volledig bewonen. De verbinding aangaan met jezelf, is thuiskomen. Door bewust te leven vanuit verbondenheid creëren we een leven dat nimmer vernietigd wordt.

Niks is buiten onszelf, waardoor terugkeren naar je eigen kern antwoorden brengen naar jezelf toe. Ah, hoe fijn is het om terug te keren?

Aanspraak maken op onze vrouwelijke kracht, haar kern bewonen. Dit begint bij de basis, het vertrouwen en verbinding herstellen met jezelf. Het fundament waaruit oerkracht en de bron van het leven te voelen is. Een vullende creatie binnen in jezelf aanwezig van je fijnzinnige Zelf. Echter, ik weet hoe prachtig en fijn dit klinkt, vaak leven we het tegenovergestelde; We acteren en spelen het spel vanuit een overlevende staat, hetgeen dat voorbij gaat aan creativiteit, vrouwelijkheid, sensualiteit en levensvreugde! Er is nimmer geleerd hoe we de oeroude-wijsheid kunnen toepassen en beleven.

Moeder-Wond
De baarmoeder is de schoot waaruit vruchten geboren worden. Hier wordt sinds eeuwen het leven uit gecreëerd. Onze baarmoeder is een innerlijke LEVENDE moeder waar volledige draagkracht in geborgen ligt, waar alle creatie uit voortkomt. Een stroming die vloeit zodra we herstellen. De moederwond ontstaat uit het tegenovergestelde: vanuit alles wat onvoldoende is doorleefd en als blokkades/trauma’s/overtuigingen zijn opgeslagen. De opslag vindt plaats in ons lichamelijk, geestelijk, sociaal & emotionele lichaam. Verstopt en in vele laagjes zet het zich vast in de baarmoeder, buik en heupgebied. De verwonding mag zichtbaar worden en naar de oppervlakte komen.

Verwonding die uit in gevoelens
* Ik kan mezelf matig warm houden. Ik voel me vaak onvolledig en daardoor leeg.
* Ik voel dat ik onvolledig in mijn lichaam ben.
* Ik zwerf dagelijks, ik heb geen focus en daardoor zweef ik uit mijn lichaam.
* Ik heb onvoldoende capaciteit en energie om iets nieuws te manifesteren.
* Ontvangen vind ik lastig en als ik geef voel ik me daarna verlaten en onvervuld.
* Ik ben zo lek als een zeef!

Wat doen deze woorden met je?
Wat voel je in je lijf en waar precies?
Ben je volledig thuis?
Voel je hoe je geïncarneerd bent, als vol, halfvol of leeg?

Tijd om echt te aarden door te gronden, door je wortels sterk te maken, verankeren. Aandacht, focus, meer energie en manifestatie. Wat nu ontbreekt en energie kost, mag moeiteloos meer energie geven, zodat je adem en ruimte overhoudt, zodat je gevuld bent en blijft.

En daarom,
Samen gaat zoveel makkelijker als alleen. Onder begeleiding kan de pijn, overtuigingen, vervuiling, traumatische ervaringen omhoog komen, en in een veilige, beschermde omgeving worden gezien. Onverwerkte bagage wordt zichtbaar wat met name geworteld ligt in de buik, bekken en baarmoedergebied. Dit is de eerste stap tot een nieuwe verbinding: Omhoog laten komen en zien wat er openbreekt. Schouwen, want eerst zien is geloven en geloven brengt transformatie.

Stap in, een gouden stap voor het lichaam en om het lichaam te gaan eren. Eren door het te bewonen en thuiskomen. Daarnaast kunnen andere delen van het lichaam extra aandacht nodig hebben, door bijvoorbeeld overgedragen energetische erfstukken die belastend zijn, geen hulp meer bieden. Ook hier kan ruimte voor vrijgemaakt worden.

In de Voel-Massage wordt gewerkt van beneden naar boven. Dit geneert een andere uitwerking als van boven naar beneden. Ieder begin is het fundament, de basis waarop het leven wat je bent, rust. Gegrond zijn brengt je aardelijf in balans, en is een gever en ontvanger van energie en levenslust.

Wat kan je tijdens of na een behandeling ervaren?
~ Zachtheid, ik voel me veilig, sensitief en luister beter naar mezelf
~ Ik ervaar hoe het is om schoon te zijn, helderheid, lucht, ruimte, ik ben wond en pijn vrij
~ Mijn oeroude plek, mijn plaats om te bewonen; Op deze plek begint het leven vanuit vreugde, vrijheid, creativiteit en diepe intimiteit. Hier leeft eeuwen oeroude wijsheid, ik herleef! 
~ Ik ben levendig, vol, nieuw & energiek
~ Ik voel een zachtere buik, gevoeliger, meer ruimte, en helderheid in lichaam & geest
~ Mijn leven geeft me balans, ik voel me gevulder en verbonden met mezelf, verbonden met het leven 
~ Ik vervul mijn volledige ruimte. Ik bewoon mezelf Nu. Wat ben ik warm, wat zorgt het lichaam goed voor mij!
~ Ik creëer makkelijker, maak gezondere keuzes die behulpzaam zijn 
~ Wat een energie, ik voel me actiever en geaard, aanwezig hier en nu 
~ Vernieuwing dat voelt als een wedergeboorte 
~ Ik geniet oprecht vanuit kracht en onafhankelijkheid

De Voel-Massage behandeling
Geef jezelf tijd om deze ervaring te laten integreren zodat het kan incarneren. Er kunnen inzichten verkregen worden, tijdens de behandeling. Er kunnen inzichten komen na de behandeling. Inzichten geven veranderingen aan en nodigen uit tot meebewegen. Geef jezelf ruimte. Wees mild en gun jezelf tijd, want nieuwe ruimte creëert nieuwe vormen en gevoelens. Door deze tijd te nemen kan je het nieuwe gaan bewonen. Want een nieuwe verbinding heeft tijd nodig om te manifesteren.

*** Kleding blijft gedurende de behandeling aan, zorg voor kleding waar je fijn in kan zitten en liggen! ***


VOEL-Massage wat ontvang je

– Kennismaking
– Voetenbad (gewoon omdat het lekker is!)
– Behandeling: Voel-Massage van buik, bekken en baarmoeder gebied

Prijs € 175,00

Een Voel-Massage is een creërende bewegingskracht, puur natuur, handwerk en maatwerk. Het geeft draagkracht support en ondersteuning. Het is een beweging van binnenuit, zonder druk, drang of dwang. De Voel-Massage ontstaat vanuit een beschermende en veilige omgeving. En is zelfregulerend, zelfsturend en reinigend voor lichaam & geest.
Willemijn Wiegmans

Contactformulier

[contact-form-7 id=”142″ title=”Contact formulier”]