In de praktijk ontmoeten we elkaar. In alle behandelingen staat vertragen, tot ontspanning en dieper rust komen, ontladen en nieuwe energie opdoen vanuit subtiele aanraking en zachtheid tot je klaar. Terugkomen naar jezelf is terugkomen naar je kern.

Ik ben Willemijn Wiegmans – Slegers. Sinds 2012 werk ik met mijn praktijk aan huis. Navoma is tijdens een vakantie in Roemenië ontstaan en tijdens dit avontuur kwam ik spontaan in aanraking en het contact maken met voeten. Voeten masseren, om ontspanning te brengen in het veld, in lijf en tot de geest.

Door zelfstudie en ontwikkeling is er een unieke en authentieke behandeling ontstaan en langzaam wordt het aanbod uitgebreid met energieke en heerlijke behandelingen voor lichaam & geest. Voetzame voeding voor lichaam, voor geest kent vele wegen die uiteindelijk leiden naar de liefde, naar jezelf.

Naast het lezen en masseren van voeten, ontvang ik informatie op verschillende manieren. Een ieder die ontvankelijk genoeg is, ervaart dat een voetmassage meer is als een voetmassage.

MIJN WENS
Voor de toekomst heb ik een droom waar ik langzaam naar toe werk. Mijn wens is om een centrum op te richten wat zich richt op complete welzijn, voetzame voeding voor lichaam, geest, hart en ziel. Een organisch landschap waarin alle ingrediënten aanwezig zijn voor mens en natuur.

Geloof
Ik geloof in de kracht van liefde en licht waar iedereen op pulst vanuit eigen sterkte. Licht is als liefde, een geschenk aan de wereld, aan ieder levende aanwezigheid op aarde en ver daarbuiten. Onvoorwaardelijke liefde dooft nooit! Alles is vertegenwoordigd in onszelf. Wij hebben de kracht en eigen macht om te integreren elke incarnatie die nodig is om vanuit volle potentie te leven. Zodra deze incarnatie voltooid is door integratie stroomt er meer vreugde door je heen wat voorbij gaat aan gemaakte maskers en pantsers. Je leeft je authentieke authenticiteit, een waarachtig leven. Dan ontwaakt licht wat gevuld is met onvoorwaardelijke liefde.


Naast zachtheid en ontspanning staat vertragen op het menu Vertragen en tot jezelf komen is een geen luxe, het is precies wat ons lijf nodig. Want door de eeuwen heen is het lichaam onveranderd, hoewel het leven als een snelkookpan door evolueert, en ja dan wordt ontspannen, niks doen, je zelf resetten, gezien als een luxe. Echter goede aandacht tot vertragen heeft een groot effect en invloed op lichaam & geest. Het grote goed om je lijf te bewonen geeft antwoord op vele welvaartsziekten als burn-out, depressie, stress van alle dag.

Ik zeg; vertraag, geef jezelf ruimte om te verlangzamen, waardoor er meer harmonie ontstaat voor lichaam, geest, hart en ziel. Dit is een weg om je daadwerkelijke menszijn te betreden en bewonen.

Op aarde komen is door je eigen lijf heen gaan. Je aarde in je lijf ontvangen, je wezen in licht te erkennen!

Ik lus jou in liefde, pure liefde. Iedere keer weer, want het is oneindig en onuitputtelijk. Ik deel kommen vol liefde uit gewoon omdat het kan. Ik deel kommen wijsheid uit en maak open wat dicht is. Samen met jou komt er heling en heiligheid tot stand, en dat is pure liefde. 

Tot ziens in de praktijk en ik wens je een fijne dag en zend je licht en liefde toe!

Salutjes en liefs,
Willemijn

“Ik behandel jou vanuit mijn zachtheid, licht en liefde” 

Navoma’s kenmerken


Elke behandeling genereert een vernieuwde uitwerking op lichaam & geest en draagt direct bij tot je welzijn.
Behandelingen laten je op adem komen, waardoor je adem ontvangt zonder het te moeten halen. 
Een massage beweegt mee met jouw levensenergie. 
Een behandeling begint en eindigt vanuit zorgzaamheid, zachtheid en ontspanning
Veiligheid is een bedding waardoor er ruimte is om te ontladen.
Navoma is uniek en authentiek en er wordt met natuurlijke producten gewerkt. 

De thee staat voor je klaar!