Essentiële aandacht, voetzaam voor lichaam & geest

Blessing: Licht aanraking

We communiceren vanuit licht tot licht. Samen maak ik met jou het licht verder aan. Laat het puurste licht door licht healing tot je komen.Deze lichtaanraking is voor jou. Een voedende LICHT blessing als een ceremonie voor lichaam & geest.

Lichtaanraking
Licht is letterlijk je levensadem! Er zijn van die moment waarop ons lichtje uit lijkt en alle energie uit je lijf is of je loopt tegen oude pijntjes aan. Verschillende en uitlopende redenen waarbij je licht even minder fel brand. En dan is het fijn om aan te schuiven met een kopje thee om vervolgens een lichtsessie te ervaren. Een vertrouwde vreemde die net even anders met jou meekijkt en door een voedende lichthealing je jou reis kunt vervolgen. Zie het als een heilige ceremonie, die jou je adem terug geeft


Op adem komen door adem te halen is adem ontvangen.

Terugkeren in het licht naar je licht. Transparanter als dit, is een blessing voor jezelf.

Prijs:  € 75,00 inclusief 21% BTW

Licht is een gepulseerde taal, zonder woorden en wordt door het lichaam vertaalt en verstaan!
Willemijn Wiegmans

Heb je behoefte aan een van de behandelingen die jij graag zou wensen te ontvangen? Stuur een mailtje naar willemijn@navoma.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ik ontvang graag je naam, en telefoonnummer en dan neem ik spoedig contact met je op.