Kom je bij mij, kom je tot jezelf!

De Essentiële Voetmassage is het PARADEPAARDJE van Navoma.

Hier is het allemaal mee begonnen.

Kom, en voel wat (aan)raken met je doet!
In je lijf aanwezig zijn is van essentieel belang. Arriveren, landen en aarden, jezelf volledig bewonen, plaatsnemen in jezelf. Door terug te keren naar je voeten, je erdoor aan te laten raken, vanuit zachte bewegingen, brengt je terug naar je lijf. Je geest wordt rustiger, er is meer helderheid en daardoor meer ruimte. Zinken, zakken en echt in je lijf aanwezig zijn is een voetzaam geschenk!

Waarom is een voetmassage essentieel?
Ik geloof bij goed aanwezig zijn in jezelf, je makkelijker de vruchten plukt van je dagelijkse activiteiten zoals werk, ouderschap, hobby’s. Je genereert meer energie, kracht en levensvreugde. Toestaan en toelaten van zachtheid brengt verbinding met het lichaam. Het lichaam komt terug tot de natuurlijke staat.

Laat je (aan)raken, via je voeten voeden en vullen en ervaar de zachte kracht voor lichaam & geest. 

Essentiële Voetmassage, wat ontvang je
– Een warm voetenbad met dode zeezout en olie
– Voetmassage eerst rechtervoet daarna linkervoet, met gebruik van essentiële olie
– Een korte massage van beide voeten
– Eindontspanning

Tijdsduur behandeling 75 minuten

Prijs € 65,00

Praises


Lieve Willemijn! Gisteravond heb ik bij jou een hele bijzondere ervaring mogen beleven. Nu 24 uur later is de ontspanning nog voelbaar. Het was fantastisch! Nooit geweten dat zo’n zachte liefdevolle voetmassage zoveel in beweging kan zetten, mijn vermoeidheid veranderende in complete ontspanning. Ik heb het ervaren als heling fysiek, mentaal en emotioneel. Echt onder de indruk en bijzonder dankbaar! Mijn dank is groot en recht uit mijn ❤️
“The Earth speaks to us in so many different ways. You can hear her in the whispers of the wind, the sounds of the river, waves falling on the shore, thunder storms after a hot summer day. She endlessly reveals the roots of her stories… All we have to do is listen.”
Tara Isis Gerris


Heb je behoefte aan een van de behandelingen die jij graag zou wensen te ontvangen? Stuur een mailtje naar willemijn@navoma.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ik ontvang graag je naam, en telefoonnummer en dan neem ik spoedig contact met je op.