Transformaties blijven bijzonder, zowel in de natuur als bij de mens. Want beide verschillen niet veel. Alleen jij hebt een ander ritme als een dier, een boom, een bloem, water of een ster. Jou energie, trilling en veld is daarnaast anders als dat het leven om je heen. Transformatie is het transporteren van nieuwe vormen van in – vorm – aties. En zoals je bijvoorbeeld een container van het Verre Oosten laat vervoeren naar bijvoorbeeld de haven van Rotterdam, kan iets maanden onderweg zijn.

Tijdperk van NU NU en liefst vandaag nog!
We leven in een tijdperk dat we het liefst alles nu gedaan willen hebben en zelfs met transformatie gaat willen we het nu, nu en dus het liefst nog vandaag. We hebben tijd nodig om te landen, en er is tijd nodig ofwel het eigen ritme waarin de snelheid bepaald wordt om sommige transformaties te integreren, incarneren en jezelf ermee te vereenzelvigen. 

Een liefdevol beleid voor deze fase
Geef jezelf alle aandacht, met beleid, met compassie, in rust en stilte en met heel veel geduld of door deze fase te stromen. Aanleren door afleren. De opname is voedsel wat je lijf je systeem anders gaat aanzetten. Als een cel gesloten is en je wil dat deze open gaat om de voeding toe te staan, zal er eerst een andere beweging mogen worden ingezet om de cel te openen, schoon te maken om vandaaruit de nieuwe voeding tot zich te nemen en daarop een andere nieuwe beweging te maken. 

In de natuur heeft alles ook een eigen bioritme en tijd nodig om te groeien. Andere velden, andere structuren, andere energie en trillingen, die bij een dier, insect, boom of water anders is als van een moeras, bamboe of jijzelf. 

Kleine en grote veranderingen hebben vooral ruimte nodig en heel veel liefde. Bewuste aandacht om te kunnen incarneren, in jou. En dan kan het zijn dat je even moe bent. Dan kan het zijn dat je eigenlijk iets zou willen lezen of doen, en alles in je lijf zegt, nee of je voelt gewoon ik neem niks op. Je opname cappaciteit is even vol, want eerst mag er iets uit voor er iets nieuws in kan komen. 

Geniet van je weg, van de paden die ten aller tijden in aanbouw zijn en weet dat er op jou ritme en tijd weer nieuwe ruimte komt met nieuwe bewegingen. 

Ik wens je toe een heerlijke dag!
Love, Willemijn

Facebooklinkedinmailby feather

Geschreven door

Willemijn Wiegmans

Willemijn Wiegmans