LIEFDE KOMT NAAR JE TOE IN VELE VORMEN

Elke behandeling is mooi en bijzonder. Liefde die ik zie en die vertaalt wordt op allerlei manieren en via vele wegen zonder er richting aan gegeven wordt. Liefde is organisch en werkt door alle dimensies en lagen van wie we zijn, waar we zijn, of de ervaring die we beleven, door.

Wat ik zo mooi vind is hoe voor iedereen een behandeling opgenomen en afgespeeld wordt. En nooit het zelfde. Iedere behandeling is precies op maat en precies wat jij mag ontvangen, of nodig hebt. Alleen dat al is zo bijzonder en een cadeautje aan jezelf. In dat moment, dat altijd present is, komt jou verhaal naar voren. De liefde komt naar je toe, en de liefde kent vele vormen, uittingen, gezichten en views. 

Iedere behandeling is een oneindige beweging, een code die door je lichaam, geest, hart en ziel vertaald wordt. De een noemt het een healing, de andere een blessing, een code van licht en/of geometrische vormen. Voor de een is het rust en ontspanning, voor de ander een meditatieve reis, en zo is er voor iedereen een ingrediënt die past. 

Je kan aanraking zien als een taal die het lichaam verstaat. De allereerste taal ooit. Want zodra je wordt geboren is het eerste dat ontstaat dat je wordt aangeraakt en dan ontstaat er geluid. De aanraking heeft een grote functie en behoort bij een levensbehoefte die van groot belang is in opgroeien en ook daarna. Aanraking is ook intimiteit en kan kwetsbaar zijn. Ik snap dat al te goed. En toch het is denk ik een van de mooiste beweging die we kunnen maken tot elkaar. Aanraking is liefde en liefde kent de weg zonder te wijzen. 

In de praktijk zie ik de aanraking als liefde en als een code. Want uiteindelijk is elke handeling, iedere actie, gedachtengang of zelfs wat je uitspreekt een code, een taal die heel persoonlijk wordt verstaan en zelfs kan worden opgeslagen diep de cellen in. En daardoor is een voetmassage een persoonlijke creatie op maat voor jouw. 

Als aanraking liefde is, vind deze de weg naar jou en door te ontvangen komt liefde op de plaats van bestemming aan. En je kan het aan, altijd, en het is nooit teveel.

Facebooklinkedinmailby feather

Geschreven door

Willemijn Wiegmans

Willemijn Wiegmans