Een mannelijke klant uit Roemenie en behandeld in Roemenie zei het volgende na een voetmassage: Hmm, this is so different, this is odd, because really this is a 2.O. Story in myself, a deep deep dive in myself. I feel like polenta so soft and instead so light. Your treatment is a deep blessing for my mind, body, heart and soul.


Ik kan dan alleen nederig zijn en danken dat ik dit werk mag doen. Dat klinkt misschien hoogdravend als je het leest, echter dit is echt hoe ik het voel. Het ontstaat en het ontstaat doordat er klaarblijkelijk voldoende ruimte is waardoor er ontvangen kan worden. Voor jou en mij. Waar ik in geloof is de zachtheid, waar vanuit ik werk. Zachtheid kan je vertalen als een vorm van verzorgende liefde. Deze vorm laat je makkelijker landen en terugkomen thuis in je lijf. Na een behandeling kan je lijf zwaarder voelen, doordat je nu je lijf bewoont. Echter tegelijkertijd kan het heel licht voelen, meer aanwezigheid en bewustzijn van waar je bent, wie je bent in helderheid. Alles is vertegenwoordigd in jou.

Wat kun je verwachten als je lekker ligt en de behandeling begint?
Tijdens een voetmassage is de start je rechtervoet. Rechts vertegenwoordigd je ratio die dan ook daadwerkelijk op volle toeren kan gaan draaien. Talloze gedachtes komen en gaan, vliegensvlug. Deze beweging kun je als een netwerk van allerlei richtingen op, waarnemen in je lijf. Je lijf beweegt van binnenuit hierop. Na rechts kom je linkervoet aan de beurt en deze brengt een andere stroming op gang. Hierdoor zal alles in je lijf opnieuw bewegen en kan het anders aanvoelen door nieuwe ingegeven signalen. Links vertegenwoordigd je gevoel. Ineens kan nog meer de ontspanning intreden en ervaar je diepe rust, een gevoel van volledig loslaten en je lijf naar haar natuurlijke staat van ZIJN laten komen. Na je voeten samen nog even mee te nemen, laat ik je daarna rustig liggen zodat je langzaam terug kunt komen in het hier en nu.

Tegenwoordige tijd is tijd besteden aan echte ontspanning een vorm van luxe geworden. Ons lijf snakt er echt naar uit eigen ervaring. Want het staat altijd paraat. Wat als het uit de stress kan komen en in de ontspanning kan duiken? Wat levert je dat op?

En wat nog meer? 
De thee staat altijd voor je klaar en natuurlijk even een gesprekje om met elkaar te verbinden. Je krijgt een voetenbad verrijkt met lekkere ingrediënten. Puur, natuur en zonder kunstmatige toevoegingen of andere additieven.
En uiteraard de voetmassage, een hele diepe en fijne ontspanning. Daarna kan je nog een kopje thee drinken, desgewenst een nagesprekje over je ervaring om uiteindelijk weer de wereld in te stappen.

Wist je dat?
Tijdens de voetmassage wordt je altijd lekker ondergestopt onder een katoenen laken en desgewenst een wollen deken. Lekker liggen waarbij je hoofd/nek, knieën en enkels ondersteund worden. En een aanbod om een oogkussentje voor je ogen zodat je nog dieper kunt wegzakken. Tijdens de behandeling is het stil met wat omgevingsgeluiden en meestal staan er cd aan met zachte klanken. Om het reizen, het ontspannen en het naar binnen keren te vergemakkelijken.

Ik zorg voor een veilige bubbel waarin je verblijft, voor, tijdens, ja zelfs tot en met het verlaten van de praktijk.


Kwetsbaar, spannend, een drempel om te komen?
Voeten zijn kwetsbaar en ik kan me heel goed voorstellen dat het spannend is om te liggen, om jezelf via je voeten bloot te geven. Ik snap ook dat omdat je niet weet wat je kan verwachten of voelen, dat de stap om te komen groot is. En ik snap ook goed dat je een vergelijking maakt met voetreflex, echter deze voetmassage door mijzelf ontwikkelt is pijnloos, zacht en heeft een diepe doorwerking op je lichaam & geest.

Is het voor jou een drempel om te komen, om te ontspannen, tot rust te komen en een voetmassage voor jezelf te plannen? Stuur een mailtje naar willemijn@navoma.nl . Je bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken, de sfeer te proeven, en je vragen te stellen. Ook voor een korte proefervaring kun je bij mij terecht. Een kopje thee staat voor je klaar en ik verheug me op je komst.

Veel liefs, Willemijn 

Facebooklinkedinmailby feather

Geschreven door

Willemijn Wiegmans

Willemijn Wiegmans